Home » , , » Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002

Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002

Written By admin on Rabu, 05 Februari 2014 | 02.21





album tunggara
tapi maaf ya aku bahas sunda aja...heheeh
tunggara
kasaha abdi nyalindung nandakeun nguyung geuring ngalnglayung kasaha abdi muntang diri nunggeulis hirup nyorangan
cuang cieung abdi keueung gupuy gapay taya pamuntangan cuang cieung abdi keueung takdir diri pinanggih kapeurih
reff engkang rek saati engkang rek satia engkang jalir jangji luas bibilasan
engkang bade bela engkang bade nyaah engkang nu sulaya tega pepegatan
cinta engkang saliwatan asih engkang ukur pupulasan cinta engkang luncat mulang asih engkang numawa tunggara
hmmm upami nguping kana suanten neng geulis teh evie tamala nuju ngahaleuang tembang temban pasundan ada ngayun ambing kana ati.
album sunda iyeu mangrupikeun album sunda anu ka tilu upami teuleupat, aya cinta ketok mejik, aya cinta parabola, aya TUNGGARA, sareung nu ka opat album solo bentang bentang anu tacan lami edarna
album tunggara iyeu mangrupiken album sunda anu apik pisan dimana tina tembang suanten sareng sadayana bagus pisan. teh evie anu asal sunda mahir pisan dina ngahaleuangken tembang tembang pribumi.
dina album tunggara iyeu aya 10 tembang
diantarana

side a


  1. Asih
  2. Tunggara
  3. Cumantel Bae
  4. Kantong Hate
  5. Micinta
side b.

ti kasapuluh lagu iye edun pisan upami direkepan kuati anu nuju pakewuh asa ngawakilan kana rasa anu jero tina dada. mugi para wargi sadaya tiasa narima kana sadaya tembang persembahan evie tamala. wilujeung ngadanguken. rifqy/

Anda sedang membaca Artikel tentang Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002 ndan anda bisa menemukan Artikel Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002 ini dengan URL http://musiksikasik.blogspot.com/2014/02/evie-tamala-tunggara-tahun-2002.html, Terimakasih Telah membaca Artikel Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002 Anda boleh menyebar Luaskan atau MengCopy-Paste nya jika Artikel Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002 ini sangat bermanfaat bagi anda, Namun jangan lupa untuk meletakkan Link Evie Tamala - Tunggara Tahun 2002 sebagai Sumbernya.
Share this article :
 
Support : Pasang Iklan | Link Patner | Kontak
Copyright © 2013. Musik Sik Asik - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Musik Sik Asik
Proudly powered by Blogger